Toptransfer van 110 miljoen mogelijk: Een aantal grote clubs staat klaar

Toptransfer van 110 miljoen mogelijk: "Een aantal grote clubs staat klaar"

22-05-2018 20:30
23

Mauro Icardi kan deze zomer een toptransfer maken. Dat claimt Wanda Icardi, vrouw én zaakwaarneemster van de Internazionale-spits. De Argentijn heeft een afkoopsom van 110 miljoen euro in zijn contract staan. 

Dat weerhoudt een aantal 'grote clubs' er niet van om verregaande interesse te tonen in de doelpuntenmachine, zegt de spelersvrouw in gesprek met Radio Metro. "Een aantal grote clubs staat klaar om de afkoopsom te betalen. Het is een flink bedrag, maar als je kijkt naar de bedragen die laatste jaren betaald worden en naar wat voor speler Mauro is, dan is het nog niet eens zo'n raar bedrag", zegt Wanda Icardi. 

"Er zijn veel clubs die er druk op zetten, maar zijn prioriteiten liggen bij Inter", benadrukt mevrouw Icardi. "Het irriteert mij dat mensen Mauro onderschatten, aangezien de drie beste clubs ter wereld hem willen hebben. We gaan zien wat er gebeurt. De situatie is nu dat hij óf zijn contract verlengt, óf vertrekt bij Internazionale."

Eerder werd Icardi gelinkt aan Real Madrid, Paris Saint-Germain en Bayern München. De spits, die overigens niet is opgenomen in de WK-selectie van Argentinië, heeft een contract tot 2021 in Italië.