'Feyenoord zocht toenadering tot Steijn, trainer bedankt en blijft VVV trouw'

'Feyenoord zocht toenadering tot Steijn, trainer bedankt en blijft VVV trouw'

22-05-2018 20:49
42

Maurice Steijn gaat deze zomer beginnen aan zijn vijfde seizoen als trainer van VVV-Venlo. De geboren Hagenaar overwoog serieus om elders een nieuwe uitdaging aan te gaan, maar zal binnenkort toch zijn contract gaan verlengen.

Volgens De Telegraaf zal de nieuwe verbintenis ondertekend worden wanneer Steijn terug is van vakantie. De trainer heeft diverse aanbiedingen vanuit de Eredivisie ontvangen, maar deze waren niet overtuigend genoeg om De Koel te verlaten. Ook Feyenoord heeft toenadering gezocht tot Steijn: de Rotterdammers zagen in de VVV-trainer een nieuwe assistent van Giovanni van Bronckhorst, maar Steijn heeft bedankt voor de eer.

Wedden

Meer odds

De succestrainer van VVV had nog de stille hoop op een buitenlands avontuur, maar gaat zich toch voor langere tijd verbinden aan de Venlonaren en krijgt PSV-icoon Luc Nilis als assistent erbij. Steijn heeft vier buitengewoon succesvolle seizoenen achter de rug. In 2017 kroonde VVV zich tot kampioen van de Jupiler League; afgelopen seizoen wist het zich al relatief vroeg in het seizoen te verzekeren van lijfsbehoud.