'Topkandidaat Vreven heeft nieuwe trainersklus bijna te pakken'

'Topkandidaat Vreven heeft nieuwe trainersklus bijna te pakken'

Gepubliceerd: woensdag 23 mei 2018 om 08:12wo 23-05-2018 om 08:12

Stijn Vreven is topkandidaat om de nieuwe trainer te worden van Beerschot-Wilrijk. Dat meldt het Vlaamse medium Het Nieuwsblad woensdag. Beerschot nam deze maand afscheid van trainer Marc Brys en de rest van de technische staf. 

Vreven is naar verluidt de belangrijkste gegadigde om het stokje over te nemen van Brys. Beerschot-Wilrijk hoopt de aanstelling van de oefenmeester 'snel af te ronden'. Eind juni moet Vreven voor de groep staan; de voorbereiding op het nieuwe seizoen begint dan. 

Het Nieuwsblad weet overigens dat er nog wel een aantal plooien moet worden gladgestreken. Vreven wil blijkbaar graag zijn eigen assistenten meebrengen. Dat ziet Beerschot niet zitten. De club wil juist zélf bepalen hoe de technische staf er verder uit komt te zien. 

Vreven stond de afgelopen anderhalf jaar aan het roer bij NAC Breda. De voormalig rechtsback promoveerde met De Parel van het Zuiden naar de Eredivisie en wist zich afgelopen seizoen met de club te handhaven. Desondanks werd het contract van de coach niet verlengd. In het verleden was Vreven in eigen land werkzaam bij Lommel SK en Waasland-Beveren.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws