'Onrust bij Fransen: gepasseerde controleur woest; definitieve uitsluiting dreigt'

'Onrust bij Fransen: gepasseerde controleur woest; definitieve uitsluiting dreigt'

23-05-2018 10:10
34

Adrien Rabiot is woedend op de Franse bondscoach Didier Deschamps. De middenvelder van Paris Saint-Germain werd niet opgenomen in de WK-selectie en is er helemaal klaar mee.

De 23-jarige Rabiot was de afgelopen twee jaar een vaste waarde in de Franse selectie. Tot zijn verbazing werd hij voor het WK in Rusland echter overgeslagen. Deschamps geeft de voorkeur aan Sevilla-middenvelder Steven N'Zonzi. Dat is bij Rabiot volledig in het verkeerde keelgat geschoten, melden Le Parisien en L'Equipe.

Rabiot zou zelfs contact hebben opgenomen met de Franse bond met het verzoek om hem van de reservelijst af te halen. Dat is een tegenvaller voor Frankrijk, dat met Moussa Sissoko slechts één andere middenvelder op de reservelijst heeft. Die speelde sinds oktober 2017 bovendien geen interland meer.

Deschamps licht woensdag op een persconferentie zijn keuzes toe. De verwachting is dat hij dan ook ingaat op de woede van Rabiot. De PSG-controleur lijkt zelfs te moeten vrezen definitief te worden uitgesloten van de nationale ploeg nu hij een plekje op de reservelijst weigert.

No Poll