Vers Kluivert-nieuws uit Italië: akkoord over contract, nu om tafel met Ajax

Vers Kluivert-nieuws uit Italië: akkoord over contract, nu om tafel met Ajax

23-05-2018 12:08
155

AS Roma gaat vól voor de komst van Justin Kluivert. Dat meldt het Italiaanse Corrriere dello Sport woensdag. De Serie A-grootmacht zou met Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Kluivert, zelfs al in grote lijnen akkoord zijn over een contract. 

Monchi, technisch directeur in Rome, heeft volgens Corriere dello Sport een aantal gesprekken achter de rug met Raiola. Onder meer de salariseisen van Kluivert vormen geen probleem. De dribbelaar zou de komend vijf jaar zo'n 1,5 miljoen euro kunnen opstrijken. Belangrijk detail: van een akkoord met Ajax is nog géén sprake. 

De Amsterdammers zouden volgens het Italiaanse medium aan een transfersom van zeker twintig miljoen euro denken. De negentienjarige Kluivert heeft in de Johan Cruijff Arena nog een contract voor één jaar. Afgelopen week vertelde de aanvaller in een interview met de Volkskrant dat hij niet van plan is om te verlengen. 

Mocht Kluivert naar Rome verkassen, dan treft hij daar twee landgenoten. Kevin Strootman en Rick Karsdorp zijn bij de Giallorossi in dienst. 

No Poll