FC Emmen denkt aan spelers van PSV, Ajax en Feyenoord: Komen in aanmerking

FC Emmen denkt aan spelers van PSV, Ajax en Feyenoord: "Komen in aanmerking"

23-05-2018 13:16
51

Promovendus FC Emmen is volop bezig met het in de steigers zetten van de selectie voor komend seizoen. Manager voetbalzaken Jan Korte acht het niet uitgesloten dat er spelers van PSV, Ajax of Feyenoord naar de club uit Drenthe verkassen. 

"Ik zal je een voorbeeld geven. Ik had met Marcel Brands van PSV een tijd geleden contact over verdediger Jordy de Wijs, maar die wilde hem toch liever in de Eredivisie stallen, bij Excelsior. Nu komen wij ook voor dat soort spelers in aanmerking", legt Korte uit aan RTV Noord

Eén van de spelers die in beeld is om de selectie te versterken, is Yoëll van Nieff (foto). De linkspoot is transfervrij nu zijn contract bij FC Groningen niet is verlengd. "Toen hij met Willem II in gesprek was, hebben we tegen hem gezegd: als dat niks wordt, weet dan dat we je graag willen hebben."

"Na onze promotie hebben we hem officieel niet meer gesproken, het initiatief ligt nu bij hem. Maar ik zal niet schromen om hem zelf ook nog een keertje te bellen hoor", lacht Korte. 

Emmen kijkt met een schuin oog ook naar Heerenveen en Zwolle. "Ik heb vaak contact met mijn collega Gerry Hamstra bij scHeerenveen en we hebben natuurlijk PEC Zwolle in het vizier."