Heracles haalt 23-jarige verdediger weg uit Duitsland: 'Ik ben er klaar voor'

Heracles haalt 23-jarige verdediger weg uit Duitsland: 'Ik ben er klaar voor'

Gepubliceerd: woensdag 23 mei 2018 om 16:05wo 23-05-2018 om 16:05

Heracles Almelo gaat zich versterken met Maximilian Rossmann. De 23-jarige verdediger komt transfervrij over van SF Lotte, een club uit de 3. Bundesliga. Rossmann en Heracles zijn een tweejarig contract overeengekomen.

Rossmann heeft de gesprekken met Heracles als prettig ervaren. "Deze overstap zie ik als een nieuwe kans en een mooie uitdaging. Ik ben blij om hier te zijn en kan niet wachten om te beginnen. Ik verheug me erop en ben er klaar voor", zo laat hij weten op de clubsite.

Technisch manager Mark-Jan Fledderus geeft tekst en uitleg over de transfer van Rossmann. "Maximilian beschikt over alle benodigde fysieke voorwaarden voor een centrale verdediger. We hebben hem het afgelopen seizoen intensief gevolgd. Hij heeft een goed jaar achter de rug en is in onze ogen een talentvolle speler."

Fledderus zegt dat het niveau van de 3. Bundesliga hoog is. "Voor ons als club is het al lange tijd een interessante competitie om in de gaten te houden. We spelen bovendien regelmatig oefenwedstrijden tegen clubs uit de 3. Bundesliga, die we als serieuze krachtmetingen beschouwen. Vorig jaar kwam Sebastian Jakubiak over vanuit de Regionalliga, zelfs een niveau lager dan de 3. Bundesliga. Hij heeft bewezen zich snel te kunnen aanpassen aan het niveau."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws