Ontevreden Tissoudali stuurt aan op vertrek: 'Het vertrouwen is weg'

Ontevreden Tissoudali stuurt aan op vertrek: 'Het vertrouwen is weg'

23-05-2018 17:00
21

Tarik Tissoudali wil weg bij Le Havre, de club waar zijn contract nog twee jaar doorloopt. De aanvaller werd het afgelopen seizoen verhuurd aan VVV-Venlo en De Graafschap en zegt dat het vertrouwen bij de Franse club weg is.

"Niemand zegt zomaar zijn baan op dus dat moet wel goed geregeld worden, maar het vertrouwen is wel weg", zegt Tissoudali tegen NH. Tissoudali maakte in 2016 de transfer naar Le Havre, na een goed seizoen bij Telstar in de Jupiler League. Zijn verblijf in Frankrijk is echter nooit een succes geworden. De trainer die hem haalde vertrok al snel en bij de nieuwe trainer viel hij niet in de smaak.

Dit seizoen werd hij verhuurd aan VVV en De Graafschap. Vorig seizoen speelde hij op huurbasis voor SC Cambuur. Tissoudali hoopt bij De Graafschap te kunnen blijven. "Ik wil wel graag blijven bij De Graafschap, maar dat moeten zij dan ook willen." Mocht hij niet bij De Graafschap kunnen blijven, dan wil hij het liefst ergens een contract tekenen en niet weer verhuurd worden door Le Havre.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s