Van der Vaart zegt Jupiler League-club af: 'Zijn vader liet het altijd open'

Van der Vaart zegt Jupiler League-club af: 'Zijn vader liet het altijd open'

23-05-2018 19:46
41

De kans is gering dat Rafael van der Vaart volgend seizoen te bewonderen is in de Jupiler League. Bij Telstar staat de deur voor hem open, maar de 109-voudig international van Oranje lijkt in te gaan op de Velsense avances.

"Nee, ik ga niet naar Telstar", vertelde Van der Vaart woensdag tijdens een Q&A-sessie via Instagram. Piet Buter, technisch manager van Telstar, laat aan NH weten dat hij officieel nog niets heeft gehoord. "Ik heb altijd contact gehad met zijn vader en die heeft het altijd open gelaten."

Het plannetje van Telstar om Van der Vaart naar Velsen-Zuid te halen bleek eind april bloedserieus. "Ik heb al met de vader van Van der Vaart gesproken", liet Buter weten aan Het Parool. "Vanuit hun kant is er ook interesse. We gaan met elkaar om tafel voor een voetbalgesprek als Van der Vaart terug in Nederland is."

Van der Vaart (35) is transfervrij zodra zijn contract bij het Deense FC Midtjylland is afgelopen. Hij stond eerder onder contract bij Ajax, Hamburger SV, Real Madrid, Tottenham Hotspur en Real Betis.