'Elia kan rekenen op Premier League-interesse: ambitieuze club doet navraag'

'Elia kan rekenen op Premier League-interesse: ambitieuze club doet navraag'

23-05-2018 22:55
26

Eljero Elia mag zich verheugen in de belangstelling van Wolverhampton Wanderers. De ambitieuze Premier League-promovendus heeft interesse in de aanvaller van Istanbul Basaksehir.

Dat meldt Sporx woensdag. Elia werd begin mei ook al door The Daily Mail in verband gebracht met Wolverhampton Wanderers. Scouts van de Championship-kampioen schijnen al weken op de tribune te zitten bij Istanbul Basaksehir om de verrichtingen van de 31-jarige Nederlander te bekijken.

De belangstelling lijkt zich nu te concretiseren. Sporx, dat rept over serieuze interesse, meldt dat Wolves bij Basaksehir heeft geïnformeerd naar Elia. De vraagprijs is niet bekend. De Engelse club zou denken aan een transfersom van twee miljoen euro, maar dat lijkt sowieso te weinig.

Istanbul Basaksehir pikte Elia vorig jaar op bij Feyenoord en legde hem voor drie seizoenen vast. In zijn eerste seizoen kampte de oud-speler van onder meer Hamburger SV en Juventus lange tijd met een blessure, maar hij was goed voor vijf goals en vier assists in de Süper Lig. Elia is opgeroepen voor het Nederlands elftal.