'Bij Champions League-winst krijgt elke Real Madrid-speler zeker een half miljoen'

'Bij Champions League-winst krijgt elke Real Madrid-speler zeker een half miljoen'

Gepubliceerd: donderdag 24 mei 2018 om 00:00do 24-05-2018 om 00:00

Het is bijna zover: zaterdagavond nemen Real Madrid en Liverpool het in Kiev tegen elkaar op in de finale van de Champions League. Royston Drenthe hoort de kassa al rinkelen voor de spelers van zijn oude club.

Drenthe stond van 2007 tot en met 2012 onder contract bij Real Madrid en maakte van dichtbij mee voor welke bonussen hij en zijn ploeggenoten speelden. "De eigenaar van de club spreekt van tevoren af welke bedragen je kunt winnen als je de Champions League, competitie of beker wint. Als dat allemaal goed is geregeld, dan zijn het mooie bedragen", vertelt Drenthe aan Voetbal International.

Vervolgens doet de oud-voetballer een boekje open. "Ik weet nog dat je in mijn tijd 80.000 euro kreeg voor het winnen van de Copa del Rey. De competitie leverde leverde 300.000 euro op. Dan praat je over elk lid van de selectie. Als je de Champions League won, dan gingen we over 500.000 euro praten. Nu krijgen ze zeker een half miljoen. Alle spelers. Honderd procent. Ik verwacht een gekke partij."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws