'Vertrek van Brands laat zijn sporen na: Pereiro overweegt PSV-exit'

'Vertrek van Brands laat zijn sporen na: Pereiro overweegt PSV-exit'

24-05-2018 06:54
85

Gastón Pereiro overweegt sterk om PSV deze zomer te verlaten, bericht het Eindhovens Dagblad donderdagochtend. De 22-jarige linkspoot uit Uruguay denkt erover na om een stap omhoog te zetten en staat open voor een nieuwe uitdaging.

Het vertrek van technisch directeur Marcel Brands ligt volgens het ED mede ten grondslag aan deze beslissing. Pereiro had een goede band met de Brabander en voelde zich altijd gesteund door de inmiddels naar Everton vertrokken directeur, vooral wanneer de Uruguayaan buiten de basisopstelling van trainer Phillip Cocu viel.

PSV verwacht dat het een miljoenenbedrag voor Pereiro kan incasseren, wanneer de linkspoot besluit om te verkassen. De landskampioen maakte in de zomer van 2015 nog zeven miljoen euro over aan het Uruguayaanse Nacional, maar denkt deze transfersom terug te kunnen verdienen. Pereiro staat nog twee seizoenen onder contract in Eindhoven en kan terugvallen op 32 competitiegoals in drie seizoenen. Op dit moment lijkt er echter geen concrete interesse te zijn in Pereiro, die zich bovendien niet in de kijker kan spelen tijdens het WK.

No Poll