Jörgensen rekent op zomers vertrek bij Feyenoord: Ik wil graag verder

Jörgensen rekent op zomers vertrek bij Feyenoord: "Ik wil graag verder"

24-05-2018 09:56
45

Nicolai Jörgensen gaat ervan uit dat hij deze zomer alsnog bij Feyenoord vertrekt. De 27-jarige spits zag tot zijn teleurstelling in de winterstop nog een transfer naar Newcastle United afketsen.

"Er is veel gebeurd. Iets op het persoonlijke vlak en er was de transfer die afketste", zegt Jörgensen over de afgelopen maanden tegen Bold. "Dat veroorzaakte wrevel. Ik had het niet eerder meegemaakt en was er niet op voorbereid om er goed mee om te gaan. Het koste wat tijd, maar ik pakte de draad weer op en scoorde in de bekerfinale. Dat was geweldig."

Jörgensen benadrukt dat zijn problemen niets met Feyenoord te maken hadden. "Ik was en ben heel gelukkig hier." Toch hoopt de Deen deze zomer op een transfer. "Ik heb dromen en ben geen 22 jaar meer. Ik heb hier veel bereikt en daarom voelde het afgelopen winter ook als een goed moment om te vertrekken. Feyenoord werkte echter niet mee en dat respecteer ik."

De Rotterdammers lijken zich deze zomer soepeler op te stellen. "Ik wil graag verder en denk ook dat het gaat gebeuren. Het was het plan om twee jaar bij Feyenoord te blijven en mij te ontwikkelen als voetballer. Ik denk dat dat is gelukt. Maar het is niet zo dat ik neerslachtig word als ik bij Feyenoord moet blijven. Ik en mijn vrouw zijn erg gelukkig in Rotterdam."