'Nederlandse club uitgesloten, ik sta wel open voor een buitenlandse aanbieding'

'Nederlandse club uitgesloten, ik sta wel open voor een buitenlandse aanbieding'

24-05-2018 10:35
15

De kans is groot dat Maurice Steijn ook volgend seizoen trainer is van VVV-Venlo. Volgende week gaan de twee partijen om tafel om te praten over een nieuw contract.

Steijn was in beeld bij hele rits Eredivisie-clubs, maar zit nog steeds in Venlo. "Ik sta open voor een langer verblijf bij VVV. Ik heb dat lange tijd afgehouden, maar ik zal binnenkort met Stan Valckx en Marco Bogers om tafel gaan om te praten over contractverlenging", laat Steijn vanaf zijn vakantieadres in Spanje weten aan De Limburger.

Toch houdt de succesvolle trainer van VVV de deur op een kier voor een vertrek naar het buitenland. "Een vertrek naar een andere club in Nederland is inmiddels uitgesloten. Mocht er een mooie buitenlandse aanbieding komen dan sta ik daar wel voor open."

Steijn ziet perspectief in Venlo. "Ik zie mogelijkheden om verder te groeien met VVV. Het tweede jaar in de Eredivisie is altijd lastig, maar tegelijkertijd zijn er clubs uit de eerste divisie bijgekomen waar wij zeer zeker niet voor onder doen. Dat is toch een ander kaliber toch een ander kaliber dan Roda, FC Twente en Sparta. Dat zou in ons voordeel kunnen zijn."