Weghorst: 'Vooral de kuffiejuffrouw, materiaalman en kantinemensen gun ik het'

Weghorst: 'Vooral de kuffiejuffrouw, materiaalman en kantinemensen gun ik het'

24-05-2018 12:11
32

Wout Weghorst had niet verwacht dat FC Emmen naar de Eredivisie zou promoveren. Dat het de club gelukt is, vindt Weghorst alleen maar mooi. De AZ-spits verdiende bij Emmen een transfer naar de Eredivisie.

"Tussen de Oranje-trainingen door, wat goed uitkwam, ben ik de wedstrijd met een aantal gasten gaan kijken", zegt Weghorst tegen ELF Voetbal. "De meesten geven niet zo om FC Emmen. Voor mij was dit een iets specialer duel. Ik vind het leuk voor Emmen, maar heb niet uitbundig staan juichen. De anderen waren vooral verbaasd dat Sparta in eigen huis verloor."

Via Emmen kwam Weghorst terecht bij Heracles Almelo in de Eredivisie. Daar is de AZ-spits ze erg dankbaar voor. "Zij hebben mij een podium geboden waardoor ik nu hier kan staan. Ik heb sindsdien altijd goed contact gehad met de club. Met voorzitter Ronald Lubbers, maar ook met spelers als Telgenkamp en Bannink. Die heb ik na de promotie natuurlijk gecontacteerd. Even feliciteren. Maar vooral mensen als de koffiejuffrouw, materiaalman en kantinemensen gun ik het enorm."

No Poll