Feyenoord strikt 'groot talent': 'De volgende droom: voor Feyenoord 1 voetballen'

Feyenoord strikt 'groot talent': 'De volgende droom: voor Feyenoord 1 voetballen'

24-05-2018 16:56
20

Opnieuw contractnieuws bij Feyenoord. In navolging van Jaron Vicario heeft donderdag ook Naoufal Bannis zijn eerste profcontract getekend in De Kuip.

Bannis is een zestienjarige spits, die uitkomt voor Feyenoord O17. Hij heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2021. "Voor mij is dit een fantastische dag", reageert Bannis op de clubsite. "Ik ben mijn familie en vrienden heel dankbaar. Ik heb hier heel hard voor gewerkt en ze hebben me altijd gesteund."

Feyenoord nam de talentvolle aanvaller in de zomer van 2016 over van ADO Den Haag. In mei maakte hij indruk door in de mini-Klassieker tussen Feyenoord O19 en Ajax O19 een doelpunt te maken en assist te geven. "Dit contract is een eerste droom die uitkomt. De volgende droom staat alweer klaar: voor het eerste van Feyenoord voetballen. Daar ga ik de komende jaren heel hard aan werken."

Martin van Geel noemt het vastleggen van Bannis 'een heel goede zaak'. "Naoufal is een groot talent van Varkenoord", aldus de technisch directeur. "Hij is pas net zestien jaar maar hij onderscheidt zich al echt. Naoufal is een veelzijdige, snelle spits die makkelijk scoort. Dit contract is een erkenning voor zijn kwaliteiten."