'PEC Zwolle komt in zoektocht naar linksback uit bij PSV: huurconstructie'

'PEC Zwolle komt in zoektocht naar linksback uit bij PSV: huurconstructie'

25-05-2018 12:32
25

PEC Zwolle hoopt Kenneth Paal komend seizoen op huurbasis over te nemen van PSV. De jonge PSV'er is in Zwolle in beeld om de linksbackpositie in te vullen.

Dat meldt het Algemeen Dagblad. PSV is bereid mee te werken aan een huurtransfer van Paal, zo liet de club eerder op vrijdag weten. De Eindhovenaren maakten via de officiële kanalen bekend dat er veel belangstelling is voor een aantal talenten, waar Paal er een van is. Het Algemeen Dagblad laat de naam van PEC vallen.

Een verhuurperiode zou goed zijn voor de middenvelder annex verdediger. Het afgelopen seizoen kwam Paal tot vijf optredens in de hoofdmacht van de landskampioen en het ziet er vooralsnog niet naar uit dat hij komend seizoen meer gaat spelen. PSV versterkte zich al met Nick Viergever en naar verluidt is Angelino onderweg naar Eindhoven.

PEC is naast een linksback ook nog op zoek naar een centrale verdediger, een aanvallende middenvelder en een vleugelspits, meldt de ochtendkrant. Onder meer Ryan Thomas, Bram van Polen, Mustafa Seymak en Youness Mokhtar staan op de nominatie om PEC te verlaten.

Lees ookPSV komt met update: drietal mag verhuurd worden; ook volop interesse in Rosario