'Ik mag verhuurd worden door PSV, nu kijken of ik een mooi clubje kan vinden'

'Ik mag verhuurd worden door PSV, nu kijken of ik een mooi clubje kan vinden'

26-05-2018 10:24
32

Sam Lammers weet nog niet voor welke Eredivisie-club hij volgend seizoen gaat spelen. De PSV-spits mag verhuurd worden en heeft naar verluidt al gesproken met VVV-Venlo.

"We zien wel wat er komend jaar gaat gebeuren", zegt Lammers tegen FOX Sports. "We hebben met PSV gesproken en ik mag verhuurd worden. Ik ben nu aan het kijken of ik een mooie clubje kan vinden om volgend seizoen voor te spelen."

Lammers is momenteel met Jong Oranje in Zuid-Amerika, waar vrijdagavond (Nederlandse tijd) een oefenwedstrijd tegen Bolivia op het programma stond. Dat ging er soms fel aan toe. "Op papier was het een oefenpotje. Ze zaten er aardig op, maar dat is alleen maar goed. Ik heb een paar vliegende tackles gezien, echt die Zuid-Amerikaanse mentaliteit."

"We zijn er goed mee omgegaan en rustig gebleven. Waarschijnlijk gaan we dit nog een keer meemaken in de volgende wedstrijden (dinsdag tegen Paraguay, red.), maar nu hebben we het goed gedaan. Sommige tackles kunnen net niet door de beugel, maar ik vind het wel lekker dat het geen gelaten potje was. Dat kon je verwachten bij deze tegenstander. Dat is alleen maar leuk."