'Karsdorp kan in miljoenendeal worden betrokken; Tete werd aangeboden bij Roma'

'Karsdorp kan in miljoenendeal worden betrokken; Tete werd aangeboden bij Roma'

26-05-2018 10:52
36

De kans bestaat dat Rick Karsdorp komend seizoen wordt verhuurd door AS Roma. De 23-jarige rechtsback krijgt deze zomer een kans om zich terug te knokken bij de Italiaanse club, maar kan mogelijk ook verhuurd worden. Besiktas heeft interesse.

Volgens geruchtenmachine Calciomercato is Roma zeer geïnteresseerd in Talisca van Besiktas. De Braziliaanse middenvelder moet naar verluidt dertig miljoen euro kosten, maar het is ook mogelijk dat Karsdorp in de deal wordt betrokken, waardoor de prijs lager wordt. Besiktas is nog op zoek naar een rechtsback.

Roma is bereid om Karsdorp in Italië te laten, maar gaat niet voor een eventuele huurdeal liggen. Het afgelopen seizoen kwam hij tot slechts 82 minuten, waarna hij zwaargeblesseerd raakte. Alessandro Florenzi lijkt de voorkeur te krijgen op de rechtsbackpositie, waardoor de kans aanwezig is dat Karsdorp komend seizoen op huurbasis vertrekt. De oud-Feyenoorder krijgt echter wel de mogelijkheid om in Italië te blijven.

Naar verluidt is Kenny Tete (Olympique Lyon) aangeboden bij Roma, maar zag de Romeinse club niets in de Oranje-international. Technisch directeur Monchi is meer gecharmeerd van Matteo Darmian, die weer op weg lijkt naar Juventus.

Aan de andere kant hoopt Roma Florenzi uit de handen van Internazionale, AC Milan en Juventus te houden. Het contract van de back loopt volgend seizoen af. Florenzo wil vier miljoen per jaar verdienen, maar Roma wil hem vooralsnog niet meer bieden dan drie miljoen.