Linssen nuanceert uitspraken over Ajax: Dat heb ik nooit gezegd

Linssen nuanceert uitspraken over Ajax: "Dat heb ik nooit gezegd"

26-05-2018 20:13
64

Bryan Linssen nuanceert zijn uitspraken over Ajax. De aanvaller van Vitesse zei laatst in een interview dat hij denkt mee te kunnen spelen bij een Nederlandse topclub, maar dat is volgens hem uit zijn verband gerukt. 

"Ik moet nu even opletten wat ik zeg", zegt Linssen tegen FOX Sports. "Laatst vroeg iemand waarom ik niet in het shirt van Ajax zou kunnen spelen. Toen zei ik dat ik dacht dat ik het kan, maar toen stond er op internet dat ik mezelf bij Ajax zag spelen. Dat heb ik nooit gezegd, dus ik moet opletten wat ik zeg."

Wedden

Meer odds

Linssen herhaalt dat hij verwacht zijn mannetje te kunnen staan bij een topclub in Nederland. "Ik denk dat ik mee zou kunnen spelen bij een topclub, maar zolang die clubs niet komen zullen we het nooit weten. Maar ik denk wel dat ik daar mee zou kunnen voetballen (bij een topploeg, red.)."

Linssen weet niet of hij na dit seizoen nog speler van Vitesse is. "FC Barcelona kan bellen en zeggen: we willen Linssen hebben, maar morgen kunnen ze ineens niets meer laten horen. Het kan ook precies andersom zijn. Je weet het gewoon nooit."