Bacuna: Bij elk klein duel gaan ze liggen en schreeuwen

Bacuna: "Bij elk klein duel gaan ze liggen en schreeuwen"

26-05-2018 21:09
5

Juninho Bacuna had verwacht dat de spelers van Jong Bolivia er vol op zouden klappen tegen Jong Oranje. De middenvelder van FC Groningen zag de spelers van de tegenpartij wel erg vaak op de grond liggen.

"Zij speelden echt met dat temperament van ze", zegt Bacuna tegen FOX Sports. "Bij elk klein duel gaan ze liggen en schreeuwen, maar dat hadden we kunnen verwachten. We zijn er goed mee omgegaan. Uiteindelijk hebben we gewonnen (1-4, red.), dat is het belangrijkste. Laat ze maar lekker schreeuwen wat ze willen, maar het gaat uiteindelijk om het eindresultaat."

Wedden

Meer odds

Na afloop wilden veel mensen met Bacuna op de foto. "Ik heb een beetje hetzelfde kleurtje als zij. Het is leuk voor ze als er mensen uit Europa komen. Ze kunnen dan hun moment pakken."

Bacuna debuteerde in de selectie van Jong Oranje. Het voelt goed bij de ploeg van Art Langeler. "Ik heb het zeker naar m'n zin. Het is een goede groep met jongens van m'n eigen leeftijd. Ik ben goed opgevangen. Het is een mooi tripje, we maken er wat leuks van."