Geflopte Klaassen spreekt zich uit: 'Over het algemeen naar mijn zin gehad'

Geflopte Klaassen spreekt zich uit: 'Over het algemeen naar mijn zin gehad'

28-05-2018 09:45
61

Davy Klaassen is niet van plan om de handdoek in de ring te gooien bij Everton. Afgelopen seizoen kwam de Nederlandse middenvelder amper aan de bak op Goodison Park. Klaassen is van plan om zich terug te knokken. 

In juni betaalde Everton een kleine 30 miljoen euro voor Klaassen. Ronald Koeman en diens opvolger Sam Allardyce deden amper een beroep op de Oranje-international. Klaassen deed in de Premier League slechts zeven keer mee. Een vertrek ligt volgens diverse media voor de hand, maar vooralsnog wil de Hilversummer daar niets van weten. 

"Over het algemeen heb ik het wel naar mijn zin gehad bij Everton. Het is een geweldige club en de mensen rondom het team zijn erg vriendelijk. Het is een ambitieuze club en ik geniet hier voor de volle honderd procent", vertelt Klaassen - die vastligt tot medio 2022 - in gesprek met The Liverpool Echo"Ik voel me thuis bij Everton en ik wil hier meer minuten gaan maken."

Marcel Brands treedt deze week officieel in dienst als director of football bij The Toffees. Eén van zijn eerste taken wordt het aanstellen van een nieuwe manager. Allardyce werd eerder deze maand op straat gezet.