Platje kan terugkeren: 'Als je zulke jongens binnen kunt halen, zeg je geen nee'

Platje kan terugkeren: 'Als je zulke jongens binnen kunt halen, zeg je geen nee'

28-05-2018 13:08
11

FC Volendam ziet het wel zitten om Melvin Platje terug te halen naar de club. De selectie van de Jupiler League-club is vrijwel rond, maar voor de 29-jarige aanvaller is volgens technisch manager Misha Salden nog wel ruimte.

Afgelopen zaterdag gaf Platje aan na een goed seizoen bij Telstar toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Als het aan Salden ligt, kan dit avontuur dus prima bij Volendam plaatsvinden. De club heeft nog ruimte voor twee geroutineerde spelers, mits deze een kwaliteitsimpuls geven aan het team. Platje zou prima in dat plaatje passen.

Wedden

Meer odds

"Maar het is niet zo makkelijk als de mensen soms denken. Zoals je weet, wil Melvin financieel een stap maken", sprak de technisch manager uit tegen NH Nieuws. "Wij weten dat als we kwaliteit erbij willen dat dat geld gaat kosten. Als je dat soort jongens binnen kunt halen, zeg je daar geen nee tegen. Maar nogmaals, het is niet zo makkelijk."

Het is inmiddels zeven jaar geleden dat Platje voor het laatst een Volendam-shirt droeg. Na vier seizoenen verliet Platje in 2011 de club om voor NEC te spelen. Afgelopen seizoen speelde de aanvaller voor Telstar, waar hij zeven goals maakte in negentien wedstrijden.