Zwart schaap Van Peppen baalt van verzonnen Gijp-verhaal: Ik vind het raar

Zwart schaap Van Peppen baalt van verzonnen Gijp-verhaal: "Ik vind het raar"

29-05-2018 12:07
35

Haast wekelijks werd Ard van Peppen door René van der Gijp en Johan Derksen belachelijk gemaakt tijdens uitzendingen van Voetbal Inside. De ervaren linksback kan er wel om lachen, vertelt hij in gesprek met VICE Sports, al snapt hij niet dat Van der Gijp verhalen over hem verzint. 

Recentelijk pas keek Van Peppen naar alle beledigingen aan zijn adres. "Ik heb het expres lang niet bekeken omdat het allemaal negatief is. Ik wist niet wat het zou toevoegen als ik het zou gaan kijken. Ik ben iemand die veel over alles nadenkt. Het zou me onnodige tijd kunnen kosten om daarover na te denken. Daar zit ik helemaal niet op te wachten. Ik denk dat niemand dat wil", zegt hij

Van de Gijp vertelde tijdens de talkshow dat Van Peppen hem had aangesproken tijdens het voetbalgala. De analist zou gezegd hebben dat hun opmerkingen over de cultheld van Roda JC 'niet persé satire zijn'. Dat verhaal klopt helemaal niet, benadrukt Van Peppen. 

"Ik ben Van der Gijp wel tegengekomen op dat gala, maar de rest van het verhaal klopt niet. Als hij dat zo zegt, vind ik dat wel een beetje foute televisie, omdat iedereen waarschijnlijk aanneemt dat het waar is. Ik vind het raar om zoiets te verzinnen. Maar voor de rest zijn het meningen. Ze mogen vinden wat ze willen."