'Stegeman wil toeslaan in Almelo: twee spelers van Heracles op verlanglijstje'

'Stegeman wil toeslaan in Almelo: twee spelers van Heracles op verlanglijstje'

29-05-2018 12:21
18

Roland Baas en Jaroslav Navratil verkassen mogelijk in het kielzog van trainer John Stegeman naar Go Ahead Eagles. Dat meldt RTV Oost dinsdag. De linksback en de aanvaller zijn transfervrij en moeten in de zomer vertrekken bij Heracles Almelo. 

Eerder dit jaar kregen Baas en Navratil te horen dat hun aflopende verbintenissen niet worden verlengd. Eerder al sijpelde het gerucht door dat  Stegeman de 26-jarige Navratil mee wilde nemen naar zijn nieuwe club. Stegeman staat komend seizoen aan het roer bij de Jupiler League-formatie. 

Baas (22) dwong halverwege het afgelopen seizoen een basisplaats af onder Stegeman in Almelo. Desondanks kreeg de back van de clubleiding te horen dat hij moet vertrekken. RTV Oost weet dat Stegeman hem nu hoopt te verleiden tot een avontuur in de Adelaarshorst. 

Stegeman en Go Ahead zijn druk bezig met de samenstelling van de selectie voor het nieuwe seizoen. Deze week werd ook al doelman Lars Jansen vastgelegd. Go Ahead eindigde afgelopen jaar op een dramatische zeventiende plek.