Lewandowski wil Bayern München verlaten: 'Tijd voor nieuwe uitdaging'

Lewandowski wil Bayern München verlaten: 'Tijd voor nieuwe uitdaging'

30-05-2018 07:32
58

Robert Lewandowski is toe aan een nieuwe uitdaging en wil daarom vertrekken bij Bayern München. Pini Zahavi, de zaakwaarnemer van de Poolse goalgetter, vertelt dat woensdag in een interview met SPORT BILD. 

"Robert heeft het gevoel dat het tijd is voor een nieuwe omgeving. De leiding van Bayern München is inmiddels op de hoogte", aldus Zahavi, die volgens geruchten met drie clubs heeft gesproken over een mogelijke transfer van zijn cliënt. Het gaat om Paris Saint-Germain, Chelsea en Manchester United. Real Madrid is afgehaakt.

"De wens van Robert om Bayern te verlaten, heeft niets met geld te maken. Het is ook niet zo dat hij naar een bepaalde club wil verkassen. Alle grote ploegen zouden de beste spits ter wereld wel willen hebben... Ik hoop dat de leiding van Bayern zijn standpunt begrijpt en met hem meedenkt."

Lewandowski (29) maakte in 2014 de overstap van Borussia Dortmund naar Der Rekordmeister. Met zijn club won hij sindsdien vier landstitels. In 2016 en in 2018 werd de international topscorer van de Bundesliga. Het contract van Lewandowski loopt nog door tot medio 2021.