'Real Madrid bereidt transferrevolutie voor: vers bloed op vier posities'

'Real Madrid bereidt transferrevolutie voor: vers bloed op vier posities'

30-05-2018 08:32
21

De Spaanse krant Marca heeft het verlanglijstje van Real Madrid voor volgende zomer bekendgemaakt. De Koninlijke mocht onlangs voor het derde seizoen op rij de Champions League omhooghouden, maar lijkt van plan om flink door te selecteren.

De Koninklijke wil volgens Marca op vier posities zorgen voor vers bloed. Doelman Keylor Navas moet volgend seizoen de concurrentiestrijd aangaan met Thibaut Courtois (Chelsea), David De Gea (Manchester United) of Alisson (AS Roma). Laatstegenoemde lijkt de favoriet van trainer Zinedine Zidane te zijn.

José María Giménez van aartsrivaal Atlético Madrid geldt als beoogde nieuwe centrale verdediger. Andere opties zijn Milan Skriniar (Internazionale) en Alessio Romagnoli (AC Milan). Ook zoeken Los Merengues naar een nieuwe rechtsback: WK-ganger Alvaro Odriozola van Real Sociedad moet een concurrent van Dani Carvajal worden.

Het binnenhalen van Paris Saint-Germain-vedette Neymar is nog steeds prioriteit nummer één. Alternatieven voor de Braziliaan zijn Paulo Dybala (Juventus),  Eden Hazard (Chelsea) en Mohamed Salah, de Liverpool-vedette die saillant genoeg een zware blessure overhield aan de Champions League-finale tegen Real Madrid.