La Gazzetta: Grootverdiener Memphis op de voet gevolgd door eeuwige rivalen

La Gazzetta: Grootverdiener Memphis op de voet gevolgd door eeuwige rivalen

30-05-2018 10:08
21

Memphis Depay staat er goed op in Italië, stelt La Gazzetta dello Sport vast. Volgens de roze sportkrant hebben aartsrivalen AC Milan en Internazionale allebei hun oog laten vallen op de Oranje-international.

La Gazzetta meldde maandag nog dat Memphis transferprioriteit nummer één is voor AC Milan, dat nu dus 'gezelschap' heeft gekregen van de eeuwige rivaal. Internazionale lijkt de beste papieren te hebben: de Nerazzurri verzekerden zich in de laatste speelronde van de Serie A van Champions League-voetbal en hebben daardoor meer financiële mogelijkheden om het salaris van de vleugelaanvaller te bekostigen. Memphis is momenteel de grootverdiener bij Olympique Lyon, met een jaarlijks loon van 4,2 miljoen euro.

Wedden

Meer odds

AC Milan eindigde afgelopen seizoen als zesde en plaatste zich voor de Europa League, maar mag mogelijk niet meedoen van de UEFA. De Chinese eigenaar van de Rossoneri kampt met financiële problemen en AC Milan heeft afgelopen seizoen de Financial Fair Play-regels van de Europese voetbalbond geschonden. Het lijkt niet voor de hand te liggen dat de club zich de vraagprijs van 40 miljoen euro voor Memphis kan permitteren.