'PSG wil droomvoorhoede met Ronaldo én Neymar; salaris van 45 miljoen netto'

'PSG wil droomvoorhoede met Ronaldo én Neymar; salaris van 45 miljoen netto'

30-05-2018 12:54
49

Paris Saint-Germain gaat alles op alles zetten om Cristiano Ronaldo naar Frankrijk te halen. Sportkrant AS pakt woensdag groot uit met dat nieuws. Ronaldo moet in Parijs een absolute droomvoorhoede gaan vormen met Neymar en Kylian Mbappé. 

Sinds zaterdagavond gonst het van de geruchten rond de 33-jarige Ronaldo. Na afloop van de gewonnen Champions League-finale tegen Liverpool (3-1 zege) speculeerde de Portugese vedette over een vertrek uit Madrid. Spaanse media weten dat CR7 baalt van het feit dat hij géén salarisverhoging heeft gekregen

PSG wil nu voor een gigastunt zorgen door Ronaldo in te lijven. In de Franse hoofdstad kan de aanvaller 45 miljoen euro netto (!) verdienen, weet ASDaarmee komt de international qua inkomsten op gelijke hoogte met Lionel Messi. 

AS meldt tegelijkertijd dat de transfer een lastig verhaal wordt. PSG wil namelijk maximaal 150 miljoen euro betalen aan Real, terwijl De Koninklijke waarschijnlijk een véél hoger bedrag verlangt voor de vijfvoudig Wereldvoetballer van het Jaar. 

Daarnaast heeft de Ligue 1-grootmacht óók te maken met Financial Fair Play. PSG wordt sowieso al goed in de gaten gehouden door de UEFA. Spelers als Edinson Cavani, Angel Di Maria en Javier Pastore moeten waarschijnlijk verkocht worden om de komst van Ronaldo überhaupt mogelijk te maken.