Update: Kramer heeft buitenlands avontuur te pakken en poseert met shirt

Update: Kramer heeft buitenlands avontuur te pakken en poseert met shirt

Gepubliceerd: zondag 3 juni 2018 om 20:36zo 03-06-2018 om 20:36

Michiel Kramer vervolgt zijn loopbaan in Israël. De Nederlandse spits staat op het punt om een contract te signeren bij Maccabi Haifa, de club van trainer Fred Rutten. Voetbal International weet dat Kramer (29) deze week het vliegtuig pakt naar Haifa. 

Sinds afgelopen maand zat Kramer zonder club. Zijn contract bij Sparta werd afgekocht, nadat de targetman vanwege een harde charge op Alexander Büttner voor zeven duels werd geschorst door KNVB en daardoor niet meer in actie kon komen.

Volgens VI moest Rutten Kramer overtuigen van een overstap naar Maccabi. De Nederlandse trainer én technisch directeur Mo Allach zijn vanwege hun rijke verleden in de Eredivisie bekend met de kwaliteiten van de aanvaller. Kramer speelde in Nederland eerder voor onder meer Feyenoord en ADO Den Haag. 

Kramer maakte er eerder dit jaar geen geheim van dat hij ná zijn verblijf bij Sparta een buitenlands avontuur wilde aangaan. 

Update 17.05: Kramer is zondag gearriveerd in Israël voor een medisch keuring. Omroep West meldt dat. De clubloze spits kan bij Maccabi Haifa een contract voor één jaar signeren, met daarbij een optie voor een extra seizoen. 

Update 20.36: Michiel Kramer heeft zijn buitenlandse avontuur te pakken. Grandstand Football, het management van de 29-jarige spits, meldt er een akkoord is gesloten met Maccabi Haifa. De medische keuring leverde zondag geen problemen op. Bij Maccabi komt Kramer drie landgenoten tegen: verdediger Etiënne Reijnen, trainer Fred Rutten en technisch directeur Mo Allach.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is dit een mooie club voor Kramer?

Ja
79%
Nee
21%
(683 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws