'Younes heeft getekend bij Wolfsburg; Duitse club kan contract ongeldig maken'

'Younes heeft getekend bij Wolfsburg; Duitse club kan contract ongeldig maken'

Gepubliceerd: woensdag 30 mei 2018 om 16:19wo 30-05-2018 om 16:19

VfL Wolfsburg kan het contract met Amin Younes verscheuren als er een conflict ontstaat tussen de Bundesliga-club en SSC Napoli. Officieel staat de Ajacied onder contract in Napels.

Dat meldt Kicker. Volgens het Duitse magazine heeft Younes de afgelopen uren zijn handtekening gezet onder een vierjarige verbintenis. In die verbintenis is echter wel een clausule opgenomen die door Wolfsburg geactiveerd kan worden als er gedoe komt met Napoli. De Serie A-club heeft Younes officieel onder contract staan, waardoor geïnteresseerde clubs een transfersom op tafel moeten leggen om hem te kopen.

Wolfsburg wordt al een paar maanden gelinkt aan Younes, maar nog geen enkele club heeft zich via de officiële kanalen laten horen. De 24-jarige Duitser heeft naar verluidt 31 handtekeningen gezet onder zijn Italiaanse contract, waardoor een vertrek uit Italië niet zomaar tot stand komt voor de aanvaller. Wolfsburg is bereid hem te kopen, maar moet dan wel met miljoenen over de brug komen.

Volgens Kicker heeft Younes zijn handtekening gezet bij Wolfsburg, maar dat betekent niet dat hij volgend seizoen ook in de Volkswagen-Arena gaat spelen. Mocht Napoli een juridische strijd aangaan met Wolfsburg, dan kan de Duitse club zonder problemen het contract van Younes ongeldig maken. Dat Younes geen wedstrijd voor Napoli gaat spelen, lijkt zeker.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws