'Barcelona ging voor Cillessen-transfer liggen. Niet te koop. Onbespreekbaar'

'Barcelona ging voor Cillessen-transfer liggen. Niet te koop. Onbespreekbaar'

30-05-2018 16:29
40

Liverpool heeft een poging gedaan om Jasper Cillessen naar Anfield te halen. Dat schrijft de Spaanse krant Mundo Deportivo. Barcelona wil de Nederlandse sluitpost echter niet laten gaan.

Barcelona heeft een duidelijk signaal afgegeven aan Liverpool. 'Niet te koop. Onbespreekbaar', schrijft de krant. In het contract van Cillessen staat een vastgestelde afkoopsom van zestig miljoen euro. Liverpool is bereid om diep in de buidel te tasten voor een nieuwe keeper, maar voor veertig miljoen extra kan de club ook Atlético Madrid-doelman Jan Oblak halen.

Wedden

Meer odds

Cillessen maakt er geen geheim van dat hij meer aan spelen toe wil komen, maar beseft ook dat hij met zijn volle verstand een meerjarige verbintenis heeft gesigneerd in Catalonië, zo liet hij weten. De Oranje-international moet Marc-André Ter Stegen voor zich dulden en keept alleen de bekerwedstrijden.

Liverpool is ook in de markt voor AS Roma-doelman Alisson Becker, schreef de Engelse krant The Guardian dinsdag. De Braziliaanse keeper moet naar verluidt negentig miljoen euro opleveren en het is de vraag of Liverpool dat wil betalen. Loris Karius staat na de verloren Champions League-finale tegen Real Madrid onder grote druk.