Update: Brama keert terug bij Twente: medisch gekeurd en akkoord over contract

Update: Brama keert terug bij Twente: medisch gekeurd en akkoord over contract

31-05-2018 17:01
86

Een verrassend transferbericht uit Enschede: Wout Brama staat op het punt terug te keren bij FC Twente. Dat meldt TC/Tubantia donderdag.

Twente en Brama hopen donderdag tot een akkoord te komen. De kans op een terugkeer van de 31-jarige middenvelder is groot, claimt de krant. Brama moet de eerste versterking worden van Twente, dat volgend seizoen in de Jupiler League speelt.

Brama speelt op dit moment nog in Australië bij Central Coast Mariners. Zijn contract loopt nog twee jaar door, maar het lijkt erop dat hij transfervrij mag vertrekken. Twente heeft immers weinig tot geen budget om een transfersom te betalen.

Tussen 2005 en 2014 speelde Brama al bij Twente. In 2010 vierde hij het grootste succes in de recente historie van de club door de landstitel te winnen. Brama speelde later bij PEC Zwolle en FC Utrecht.

Update 17.01 uur: FC Twente en Wout Brama hebben een akkoord bereikt. De 31-jarige middenvelder tekent voor twee jaar in Enschede, met de optie voor nog een seizoen, meldt TC Tubantia. Inmiddels heeft ook de club zijn terugkeer bevestigd. Hij is de eerste aanwinst van Twente voor het nieuwe seizoen. Voor Brama betekent het een terugkeer bij de club die hij in 2014 verliet. Brama is inmiddels medisch gekeurd. Vrijdag vliegt hij terug naar Australië om daar alles af te ronden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie