Van Gaal mysterieus over Ajax: Zit in een selectieprocedure van iets anders

Van Gaal mysterieus over Ajax: "Zit in een selectieprocedure van iets anders"

31-05-2018 22:16
35

Louis van Gaal blijft schimmig over zijn toekomst. De oud-bondscoach kreeg donderdag tijdens de presentatie van zijn boek 'De hand van Van Gaal' vragen over een mogelijke rentree bij Ajax, maar liet in het midden of hij terug wilde keren in Amsterdam.

De 66-jarige Amsterdammer zou een uitstekende algemeen directeur voor de Amsterdammers zijn, opperde De Volkskrant eerder deze week. Of Van Gaal daadwerkelijk een directiefunctie in de Johan Cruijff Arena wil bekleden, wilde hij tijdens de persconferentie niet zeggen. "Dan moeten ze me wel vragen, maar dat is niet gebeurd", wordt hij geciteerd door AT5.

Van Gaal onthulde wel dat hij binnenkort mogelijk in een andere functie opduikt. "Ik zit in een selectieprocedure van iets anders, daar beslis ik binnenkort over." De clubloze trainer liet onlangs al weten dat hij een 'niet te weigeren aanbieding' op zak heeft. Dat aanbod lijkt in elk geval niet afkomstig te zijn uit Madrid: Van Gaal wil niet bij De Koninklijke aan de slag, omdat hij een verleden bij FC Barcelona heeft.