'PSV wacht op antwoord uit Heerenveen én Manchester, zeven clubs willen Lammers'

'PSV wacht op antwoord uit Heerenveen én Manchester, zeven clubs willen Lammers'

01-06-2018 00:12
62

PSV is nog altijd niet met sc Heerenveen tot een akkoord gekomen over een transfer van Denzel Dumfries. De Eindhovenaren hebben een bod van 5,5 miljoen euro voor de transfer neergelegd, maar hebben nog geen reactie uit Friesland ontvangen.

De landskampioen had aanvankelijk 4,5 miljoen euro over voor Dumfries, terwijl Heerenveen volgens het Eindhovens Dagblad minstens zes miljoen euro wil incasseren. PSV lijkt niet van plan om dat bedrag op tafel te leggen, aangezien het de gemiddelde transferprijs in Nederland alleen maar verder op zou drijven. Of Heerenveen bereid is om Dumfries voor minder dan de vraagprijs te verkopen, is vooralsnog niet duidelijk.

Ook de gesprekken over de andere gewenste back, Angelino van Manchester City, lopen nog steeds. PSV denkt de Spanjaard voor vijf miljoen euro binnen te kunnen halen, maar The Citizens hebben nog steeds geen groen licht voor een transfer gegeven. Volgens de zaakwaarnemer van de voormalige NAC-huurling onderhandelen beide partijen over een terugkoopclausule.

Sam Lammers tenslotte gaat komend seizoen verhuurd worden. De 21-jarige spits staat in de belangstelling van zeven clubs, waaronder VVV-Venlo. Lammers gaat op korte termijn om de tafel met PSV en zijn zaakwaarnemer om zijn werkterrein voor volgend seizoen te bepalen.