Real Madrid krijgt twee afzeggingen binnen één uur: Mijn besluit staat vast

Real Madrid krijgt twee afzeggingen binnen één uur: "Mijn besluit staat vast"

01-06-2018 13:24
27

Joachim Löw (foto) en Michael Laudrup worden niet de opvolger van Zinedine Zidane bij Real Madrid. Dat laten de Duitse bondscoach en clubloze Deen vrijdag weten.

Löw wordt genoemd als kandidaat voor de vacante trainerspositie in Madrid, maar daar is volgens hem absoluut geen sprake van. "Ik sluit uit dat ik het word", zei Löw vrijdag op een persconferentie. "Ze zullen vast een opvolger van Zidane vinden, maar daar maak ik me nu niet druk om. Ik ben bezig met het WK."

Laudrup heeft zijn handen vrij, nadat hij deze week afscheid nam van Al-Rayyan uit Qatar. Ook de oud-speler van onder meer Ajax, FC Barcelona én Real Madrid ziet een move naar de Spaanse hoofdstad echter niet zitten, omdat hij zijn zinnen heeft gezet op een sabbatical.

"Er liggen al heel veel namen op tafel en er zullen nog wel meer komen wat betreft Real. Het is mogelijk dat ik bij die kandidaten hoor. Het is altijd mooi om genoemd te worden en gelinkt te worden aan de baan, maar mijn besluit staat vast", aldus de Deen.

Tottenham Hotspur-manager Mauricio Pochettino wordt gezien als de belangrijkste kandidaat om Zinedine Zidane op te volgen bij Real Madrid.