Pochettino heeft alvast waarschuwing voor Real Madrid: Daniel bijt

Pochettino heeft alvast waarschuwing voor Real Madrid: "Daniel bijt"

01-06-2018 17:45
8

Mauricio Pochettino heeft zijn bewondering voor Real Madrid uitgesproken, maar laat zich niet in de kaarten kijken over een mogelijke overstap naar de Spaanse hoofdstad. De Tottenham Hotspur-manager zou de belangrijkste kandidaat zijn.

"Je weet nooit wat er morgen gaat gebeuren", zegt Pochettino, geciteerd door Marca. "Het leven plaatst je in situaties die je niet verwacht. Real heeft geweldige spelers en een van de beste teams in de historie."

Of een overstap naar de Champions League-winnaar in het vat zit, is niet duidelijk. Pochettino verlengde vorige week nog zijn contract bij de Spurs met vijf jaar. Bovendien lijken de Londenaren tientallen miljoenen voor hun manager te vragen. "Ik ben heel gelukkig met mijn team", stelt de Argentijn. "Maar je weet nooit wat er gaat gebeuren."

"Ik ben enthousiast over het project van mijn club en ben volledig gefocust op het heden", vervolgt Pochettino, die nog wel een waarschuwing heeft voor Real. "Daniel bijt", verwijst hij naar voorzitter Levy, die bekend staat als een keiharde onderhandelaar.