Ajax-fans halen snoeihard uit naar 'poffertjesporem' Raiola: 'Gewoon oprotten'

Ajax-fans halen snoeihard uit naar 'poffertjesporem' Raiola: 'Gewoon oprotten'

02-06-2018 13:28
120

De F-Side heeft het helemaal gehad met Mino Raiola. De harde supporterskern van Ajax neemt het de invloedrijke zaakwaarnemer kwalijk dat hij jonge spelers het hoofd op hol brengt met lucratieve aanbiedingen in het buitenland.

Justin Kluivert bijvoorbeeld is, mede door de bemiddeling van Raiola, hard op weg naar AS Roma. 'Hij wordt door de supporters op handen gedragen, die zegt een jongen van onze club te zijn en belooft in eerste instantie ook dat hij blijft! Enkele weken later wilt hij ineens weg! Hoe kan dit, waar komt dit vandaan? Drie keer raden…', schrijft de F-Side in een statement op de eigen website.

Raiola is, als het aan de fanatieke Ajax-aanhang ligt, niet meer welkom in en rondom de Johan Cruijff Arena. 'Beste Mino, het wordt tijd dat je weer met beide voetjes op de grond komt te staan en niet langer onze spelers hun hoofd op hol brengt en ze niet langer opnaait! Vanaf dit moment ben je: Persona non grata in Amsterdam! Gewoon oprotten en je dikke poffertjesporem nooit meer laten zien en horen bij AFC Ajax!'