Ooijer verrot gescholden: 'Je hoort voortdurend je naam met kanker ervoor'

Ooijer verrot gescholden: 'Je hoort voortdurend je naam met kanker ervoor'

02-06-2018 16:52
103

André Ooijer heeft zich tijdens de bekerfinale tussen Feyenoord O19 en PSV O19 in Rotterdam (2-1) flink staan ergeren. De wedstrijd liep gigantisch uit de hand en door fans van Feyenoord werd de interim-trainer voortdurend uitgescholden. 

Ooijer - hij nam de honneurs waar bij afwezigheid van Mark van Bommel - zag dat er tijdens het verhitte duel veel opstootjes plaatsvonden. De arbitrage had de jonge spelers totaal niet onder controle. Zelf toonde Ooijer in de slotfase ook temparement. "Voortdurend hoor je daarvoor je eigen achternaam met kanker ervoor. Kennelijk kan dat allemaal", beschouwde de oud-verdediger na afloop na met het Eindhovens Dagblad

Tijdens de verlenging ontspoorde de wedstrijd volledig. PSV verloor de finale met 2-1 - tot grote teleurstelling van Ooijer. "Toch heb ik de spelers aangegeven dat ik trots op ze ben. We hebben ons na afloop een waardig verliezer getoond na afloop en zijn rustig gebleven, ondanks alle gebeurtenissen. Het was voor ons een prachtig seizoen, met een vervelend einde."

Lees ook: Feyenoord verslaat PSV in heftige bekerfinale; twee keer rood, massale knokpartij