Groot Cillessen-verhaal in Marca: bod van 35 miljoen 'te mooi' om af te slaan

Groot Cillessen-verhaal in Marca: bod van 35 miljoen 'te mooi' om af te slaan

02-06-2018 20:40
78

Mocht Liverpool - of een andere grootmacht uit de Premier League - deze zomer 35 miljoen euro of meer bieden op Jasper Cillessen, dan is het aannemelijk dat FC Barcelona wel degelijk bereid is om mee te werken aan een transfer. Sportkrant Marca meldt dat zaterdag. 

Eerder deze week zei bankzitter Cillessen zélf dat Barça niet van plan is om hem te laten vertrekken. De kampioen van Spanje zou de Oranje-goalie aan zijn contract willen houden, ook al komt Cillessen al twee seizoenen op rij amper aan spelen toe. 

Het verhaal dat Liverpool-manager Jürgen Klopp Cillesen ziet als de perfecte opvolger voor Loris Karius, wordt ondertussen steeds serieuzer. Na de rampzalig verlopen Champions League-finale tegen Real Madrid zou Klopp nu een slordige 35 miljoen euro willen aftikken om de voormalig doelman van Ajax en NEC in te lijven. 

Twee jaar terug betaalde Barcelona ongeveer 13 miljoen euro voor Cillessen. Mocht er inderdaad een groot bod uit Engeland komen, dan vermoedt Marca dat Barça wel degelijk bereid is om over een verkoop te praten. 35 miljoen - bijna drie keer zo veel als de transfersom uit 2016 - zou 'te mooi' zijn om te weigeren. Ook Chelsea en Arsenal worden in de wandelgangen genoemd als clubs die een oogje hebben op Cillessen.