'Opsteker Dijks, donkere wolken voor Zeegelaar: onderhandelingen in volle gang'

'Opsteker Dijks, donkere wolken voor Zeegelaar: onderhandelingen in volle gang'

Gepubliceerd: zaterdag 2 juni 2018 om 22:20za 02-06-2018 om 22:20

Adam Masina lijkt de overstap te maken van Bologna naar Watford. Diverse media melden zaterdag dat de twee ploegen uit Italië en Engeland onderhandelen over de linksback. Een verkoop van Masina zou goed nieuws zijn voor Mitchell Dijks. Marvin Zeegelaar moet zich echter zorgen maken. 

De 27-jarige Zeegelaar kwam sinds medio februari niet meer in actie voor Watford. De vleugelspeler lijkt niet in de plannen van manager Javi Garcia voor te komen. Mochten The Hornets de 24-jarige Masina inderdaad contracteren, dan zakt Zeegelaar nog verder weg in de pikorde. De oud-speler van onder meer Sporting Portugal en Ajax heeft nog een contract tot medio 2021. 

Sky Italia weet dat er inmiddels druk wordt onderhandeld over Masina. Een vertrek naar de Premier League lijkt juist goed nieuws voor Dijks. Hij signeerde onlangs een vijfjarig contract bij Serie A-club Bologna. Masina is de belangrijkste concurrent van Dijks; de Italiaan met Marokkaanse roots kwam afgelopen seizoen tot 34 optredens in de Italiaanse competitie. 

Poll

Is Dijks goed genoeg voor de Serie A?

(3376 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws