'Ik kan mijn oude niveau halen. Hier in Nederland, of ergens anders'

'Ik kan mijn oude niveau halen. Hier in Nederland, of ergens anders'

03-06-2018 08:52
16

De transfervrije Pele van Anholt hoopt een mooie club te vinden in Nederland of in het buitenland. De oud-speler van onder meer Willem ll is transfervrij na zijn avontuur bij LA Galaxy.

Van Anholt speelde, mede door een zware blessure, maar vijf wedstrijden voor LA Galaxy. Desondanks kijkt hij met een goed gevoel terug op zijn Amerikaanse avontuur. Inmiddels is hij hersteld van zijn knie. "Ik ben weer topfit en overtuigd dat ik mijn oude niveau weer kan halen", vertelt Van Anholt aan ELF Voetbal. "Hier in Nederland of ergens anders. Even weer die motor opstarten en met een schone lei beginnen."

Wedden

Meer odds

Toen Van Anholt terugkeerde naar Nederland om te revalideren, maakte hij pas écht stappen. "Mijn fysiotherapeut noemt mijn herstel een pornorevalidatie, haha. Het verloopt goed, zonder tegenslagen en eindigt ook nog mooi."

Van Anholt heeft niet samengespeeld met Zlatan Ibrahimovic, die kwam toen hij al weg was. "Ibrahimovic kondigde zijn komst aan zoals niemand anders dat kan. Bij anderen zul je misschien denken: wat een arrogante kwal. Maar hij mag het. Hij heeft altijd grote praatjes. En het mooie is: hij maakt die praatjes altijd waar. Kijk maar naar zijn debuutwedstrijd. Hij viel in en draaide eigenhandig een 1-3 achterstand om in een 4-3 overwinning."