Everton-international breekt ribben en loopt klaplong op in 'krankzinnige' week

Everton-international breekt ribben en loopt klaplong op in 'krankzinnige' week

Gepubliceerd: zondag 3 juni 2018 om 13:46zo 03-06-2018 om 13:46

Het is onzeker of Ashley Williams met Everton aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen kan beginnen. De verdediger uit Wales ligt in het ziekenhuis in de Verenigde Staten.

Williams speelde deze week met Wales een oefeninterland tegen Mexico (0-0) in het Amerikaanse Pasadena. Na twintig minuten ging het mis: de verdediger botste op Javier Hernandez en moest met veel pijn de strijd staken. Hij heeft twee ribben op meerdere plekken gebroken en in het ziekenhuis bleek er ook sprake van een klaplong.

"Een paar krankzinnige weken", reageert Williams op zijn persoonlijke Facebook-pagina. "Het was geweldig terug te zijn bij Wales, maar na twintig minuten moest ik het veld verlaten met twee gebroken ribben en een klaplong. Ik wil iedereen in het ziekenhuis bedanken voor de goede zorgen."

Williams moet de komende periode rust houden. Het is onzeker of hij er meteen kan staan bij de start van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Marcel Brands, director of football van Everton, hoeft waarschijnlijk niet in actie te komen voor een vervanger. De 33-jarige Williams kwam op 3 mei voor het laatst in actie namens Everton.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws