'Al het hele jaar spanningen tussen Feyenoord en PSV. liep uit de klauwen'

'Al het hele jaar spanningen tussen Feyenoord en PSV. liep uit de klauwen'

03-06-2018 20:28
67

Het was een heftig potje, de bekerfinale tussen Feyenoord O19 en PSV O19 op Varkenoord. Wouter Burger, speler van de Rotterdammers, stelt dat er al het hele seizoen spanningen zijn tussen Feyenoord en PSV.

Vlak voor het einde van de tweede verlenging brak een vechtpartij uit aan de zijkant van het veld. Burger stond er niet van te kijken. "Er gebeurde wat gekkigheid", zegt hij tegen RTV Rijnmond. "Er hing heel veel spanning in de lucht met supporters, maar onderling waren er ook al het hele jaar spanningen tussen Feyenoord en PSV. Dat liep een beetje uit de klauwen."

Feyenoord won uiteindelijk met 2-1 van PSV, waardoor de Rotterdamse talenten de KNVB Beker pakten. Burger had na de tweede Feyenoord-goal al het gevoel dat zijn ploeg het niet meer zou weggeven. "Dit is Rotterdam, dit zijn wij, het is Feyenoord en dan ga je het absoluut niet meer weggeven. Je weet dat de supporters er zijn en dat PSV daar moeite mee heeft, dan moet je een slimme voetballer zijn en PSV op de juiste plekken raken."