'Geïrriteerde Real Madrid-spelers weten al weken van vertrekwens Ronaldo'

'Geïrriteerde Real Madrid-spelers weten al weken van vertrekwens Ronaldo'

03-06-2018 20:52
44

De spelers van Real Madrid wisten al weken voor de Champions League-finale dat Cristiano Ronaldo plannen maakt voor een vertrek. Dat meldt Marca.

Het verhaal is inmiddels bekend: Ronaldo verraste na de gewonnen Champions League-finale in Kiev met de uitspraak dat hij 'het mooi vond om voor Real Madrid te hebben gespeeld'. Zijn teamgenoten stonden er minder van te kijken, meldt Marca. Ronaldo liet enkele weken voor de eindstrijd intern al weten dat hij toe is aan een nieuwe uitdaging.

Wedden

Meer odds

Om die reden waren de spelers van Real Madrid ook niet verrast door Ronaldo's uitspraken. Wél heerste er irritatie over de timing van de Portugese ster: vlak na de Champions League-finale, waarin hij geen grote rol speelde. Volgens Marca gaan ze er in de Madrileense kleedkamer vanuit dat Ronaldo zijn laatste wedstrijd voor de club heeft gespeeld.

In het contract van Ronaldo staat een minimale afkoopsom van één miljard euro. De clubleiding wil hem naar verluidt overtuigen van een langer verblijf door een hoger salaris aan te bieden.