Perez maakt indruk met 'passie': Nu ben ik er helemaal verslaafd aan

Perez maakt indruk met 'passie': "Nu ben ik er helemaal verslaafd aan"

04-06-2018 08:42
8

Kenneth Perez stond bekend als een fijnbesnaarde voetballer en is tegenwoordig analist bij FOX Sports, maar kan ook op de golfbaan goed uit de voeten. De oud-speler van onder meer FC Twente, Ajax en PSV heeft een zeer verdienstelijke handicap van 1,7.

"Het is voor mij een passie, zoals voetbal dat ook altijd is geweest. Ik ben pas echt met golfen begonnen, toen ik stopte met voetballen. Nu ben ik er helemaal verslaafd aan", vertelt Perez in De Telegraaf. "Het is goed te combineren met mijn televisiewerk en daarom kan ik er veel tijd aan besteden."

Perez loopt niet te koop met zijn lage handicap. "Het is dicht bij 0, maar nog zo ver van wat je op televisie ziet. Dat is het verschil tussen voetballen in de Champions League en in de vijfde klasse amateurs."

Afgelopen weekend vond de Legends Trophy plaatst op de ING Private Banking Golfweek. In een verkapte landenwedstrijd gingen prominenten uit de voetbalwereld de strijd met elkaar aan. Perez en zijn team met onder meer Gianfranco Zola, Wesley Sonck en Marc Degryse was te sterk voor Guus Hiddink Hiddink, Ruud Gullit, Ronald de Boer, Arnold Bruggink en anderen.