'Ajax slaat met vuist op tafel: binnen 72 uur duidelijkheid óf stekker uit deal'

'Ajax slaat met vuist op tafel: binnen 72 uur duidelijkheid óf stekker uit deal'

04-06-2018 09:40
84

Ajax heeft Boca Juniors een ultimatum opgelegd: binnen 72 uur móet er duidelijkheid zijn over de transfer van Lisando Magallán naar Amsterdam. Blijf Boca Juniors de deal vertragen, dan trekt Ajax de stekker uit de overeenkomst. Argentijnse media melden dat. 

Afgelopen week arriveerde centrale verdediger Magallán in Nederland voor een medische keuring. Niets leek een bevestiging van zijn transfer naar Ajax daarna in de weg te staan, maar nog altijd is er geen witte rook. Dat heeft volgens bronnen rondom Boca te maken met het feit dat de Argentijnse topclub de deal pas wil bezegelen wanneer het zélf een vervanger heeft gevonden voor Magallán.

Wedden

Meer odds

Ajax heeft inmiddels de buik vol van de houding van Boca. Schijnbaar heeft de Amsterdamse leiding nu laten weten dat er binnen enkele dagen - maximaal 72 uur - duidelijkheid moet zijn. Wanneer Boca daarna nog altijd geen definitief akkoord heeft gegeven, wordt de stekker uit de deal getrokken. Ajax is bereid om zo'n 8 à 9 miljoen euro te betalen voor Magallán.