NEC verpatst miskoop na één basisplaats en twee invalbeurten: Beste oplossing

NEC verpatst miskoop na één basisplaats en twee invalbeurten: "Beste oplossing"

04-06-2018 10:54
26

De wegen van NEC en Stefan Mauk scheiden per direct. De Australische middenvelder is verkocht aan Brisbane Roar. NEC meldt dat maandag via de officiële kanalen. Mauk (22) was al op huurbasis actief in Australië  

Op het digitale thuis schrijft NEC dat het naast een transfersom ook een bonusconstructie plus een doorverkooppercentage heeft bedongen bij de deal. Mauk, die aan het begin van het seizoen verhuurd werd aan Melbourne City, speelde sinds zijn komst naar Nijmegen in 2016 slechts drie officiële duels (één basisplaats, twee invalbeurten) voor de club. 

"Het vertrek van Stefan is voor alle partijen de beste oplossing", aldus directeur Remco Oversier. "Zijn uitzicht op speelminuten bij NEC was minimaal en hij heeft zich het afgelopen seizoen in Melbourne in de kijker gespeeld bij Brisbane, dus voor Stefan is dit een mooie vervolgstap in zijn carrière en voor ons biedt dit ruimte om verder te bouwen aan een team spelers met een NEC-toekomst. Wij wensen Stefan veel succes en danken hem voor zijn inzet voor NEC."