Zaakwaarnemer: 'Duidelijk is wel dat hij heel graag de stap naar PSV wil maken'

Zaakwaarnemer: 'Duidelijk is wel dat hij heel graag de stap naar PSV wil maken'

04-06-2018 20:10
55

Santi Kolk, de zaakwaarnemer van Denzel Dumfries, heeft begrip voor zowel sc Heerenveen als PSV. PSV wil de rechtsback dolgraag naar Eindhoven halen, maar in Heerenveen stribbelen ze nog wat tegen.

"Denzel is er zelf ook rustig onder", vertelt Kolk aan de Leeuwarder Courant. "Hij weet natuurlijk dat hij een goed jaar heeft gedraaid. Dan is het logisch dat er belangstelling komt. Het is nu aan de clubs. Duidelijk is wel dat Denzel heel graag de stap naar PSV wil maken. Het zou jammer zijn als het niet rondkomt. Dan blijft je zitten met een speler die wordt tegengehouden door zijn club."

De kans dat dat gaat gebeuren is volgens Kolk niet groot. Hij wijst op het aankoopbedrag dat Heerenveen een jaar geleden voor hem betaalde aan Sparta, zo'n acht ton. "Ze hebben hem het afgelopen seizoen beter gemaakt en kunnen nu veel meer aan hem verdienen, terwijl Denzel naar een topclub kan. Ik kan me niet voorstellen dat Heerenveen zo'n transfer tegenhoudt. Ik ga er dan ook vanuit dat het goed gaat komen."

Volgens de Leeuwarder Courant vindt Heerenveen het bod van 5,5 miljoen van PSV nog te weinig.