Van Persie start voorbereiding tien dagen eerder dan Feyenoord-selectie

Van Persie start voorbereiding tien dagen eerder dan Feyenoord-selectie

04-06-2018 21:40
31

Robin van Persie heeft besloten zijn verblijf bij Feyenoord met één jaar te verlengen en hij lijkt er alles aan te willen doen om van het komende seizoen een succes te maken. Hij start zo'n tien dagen eerder met de voorbereiding dan de rest van de selectie.

Volgens RTV Rijnmond heeft Van Persie bij de clubleiding aangegeven dat hij rond 15 juni wil beginnen met een rustige opbouw van zijn conditie, zodat hij op 25 juni klaar is voor de start van de daadwerkelijke voorbereiding. De selectie van Giovanni van Bronckhorst zal dan nog lang niet compleet zijn, de WK-gangers zullen later aansluiten. Het betreft onder meer Karim El Ahmadi, Brad Jones, Nicolai Jørgensen en Renato Tapia.

Van Persie keerde in januari terug bij Feyenoord, na bijna veertien jaar in het buitenland actief te zijn geweest. Het afgelopen seizoen sloot de club af met de winst van de KNVB-beker. In competitieverband vielen de resultaten echter tegen: Feyenoord eindigde als regerend landskampioen op een teleurstellende vierde plaats en hoopt komend seizoen weer mee te kunnen strijden om de bovenste plekken.